大嵓埜(おおくらの) 料理長からのご挨拶

懐石料理は日本の伝統作法・
侘び寂びの心を引き継ぎながら、
時代に合わせて少しずつ変化しつつあります。
その中で常にその伝統と心に敬意を払い、
新しい価値を見出しお客様に体感し喜んで頂くこと。
それが私たち大嵓埜の使命と感じております。
素材一つ一つと向き合い、より多くのお客様に
日本料理の素晴らしさをお伝えすべく、
日々精進しております。
趣向を凝らした非日常的な空間と、
四季折々の豊かな食材を用いたお料理、
心を尽くしたおもてなしをお約束いたします。
皆様のご来店を心よりお待ち申し上げます。

Kaiseki dishes have kept taking over the traditional skills, manners, and the senses of Wabi-sabi, and changing with the times. We believe that our mission is to find and serve the new values of dishes to our guests with the respect for these tradition and the senses. We face each ingredient and material, and put our heart and soul into our dishes to show the beauty of Japanese cuisine. We promise to provide the modern stylish rooms, rich seasonal dishes, and the very best service we can. We are looking forward to your visit.

大倉野 勝男

総料理長

弓場 慎之佑

Executive Chef
Yumiba Shinnosuke

平成2年10月15日生まれ

意匠 STORE DESIGN

空間デザインSpatial Design

H design lab

程内 健児Kenji Hodouchi

グラフィックデザインGraphic Design

株式会社STRiPESSTRiPES Co., Ltd.

竹広 信吾Shingo Takehiro