大嵓埜(おおくらの) 料理長からのご挨拶

懐石料理は日本の伝統作法・
侘び寂びの心を引き継ぎながら、
時代に合わせて少しずつ変化しつつあります。
その中で常にその伝統と心に敬意を払い、
新しい価値を見出しお客様に体感し喜んで頂くこと。
それが私たち大嵓埜の使命と感じております。
素材一つ一つと向き合い、より多くのお客様に
日本料理の素晴らしさをお伝えすべく、
日々精進しております。
趣向を凝らした非日常的な空間と、
四季折々の豊かな食材を用いたお料理、
心を尽くしたおもてなしをお約束いたします。
皆様のご来店を心よりお待ち申し上げます。

Kaiseki dishes have kept taking over the traditional skills, manners, and the senses of Wabi-sabi, and changing with the times. We believe that our mission is to find and serve the new values of dishes to our guests with the respect for these tradition and the senses. We face each ingredient and material, and put our heart and soul into our dishes to show the beauty of Japanese cuisine. We promise to provide the modern stylish rooms, rich seasonal dishes, and the very best service we can. We are looking forward to your visit.

大倉野 勝男

総料理長

大倉野 勝男

Executive Chef
Katsuo Okurano

1966年生まれ/
大阪府出身
公益法人日本調理師連合会会長補佐

経歴Career


  • 1982

    大野屋迎賓閣にて板前修業
    尾崎茂(現・大阪府調理師会理事)に16年師事。

    Had training at Onoya Geihinkaku and studied under Shigeru Ozaki (Director of Osaka-hu Chorishi-Kai) for sixteen years.

  • 1993

    テレビチャンピオン/最年少関西代表 選出

    Elected as the youngest representation from Kansai area on TV program, "TV Champion”

  • 1995

    なにわの名巧/青葉賞 受賞

    Won the Aoba Prize at Naniwa no Meiko

  • 1995

    知名料亭にて料理長を歴任後、有限会社祥瑞専務取締役として、
    西梅田禅園の総料理長に就任。

    Hold the head chef of one of the famous Japanese restaurant and assumed the office of the executive chef of Nishi-Umeda Zenen as the chief director of Shonzui Ltd.

  • 2016

    御料理 大嵓埜 開店。

    Opened Oryouri Okurano

意匠 STORE DESIGN

空間デザインSpatial Design

H design lab

程内 健児Kenji Hodouchi

グラフィックデザインGraphic Design

株式会社STRiPESSTRiPES Co., Ltd.

竹広 信吾Shingo Takehiro